• Usko

  VAD VI TROR PÅ

  Malmgård är speci- aliserad på ekologiskt jordbruk på sina ca 500 hektar åkrar samt förädling av ekopro- dukter. Dessutom bedriver man turism, ölproduktion och skogs- bruk på gården. Elenergi produceras från den egna forsens kraftverk.

 • etusivu_ajankohtaista_small

  AKTUELLT

  MALMGÅRDS JULMARKNAD 8-9.12.2018

  Malmgårds julmarknad hålls i år veckoslutet 8-9 december. I år finns försäljningsstånd på gårdsplanet, under tak i det stora gamla stallet, i garaget och inne i bryggeriets pub.

  Gårdsbutiken och kaféet håller även öppet.

  Julmarknadens öppethållningstider:
  Lördag 8.12 kl.10-16
  Söndag 9.12 kl.10-16
  Läs mera >>

 • etusivu_puoti_small

  GÅRDSBUTIKEN

  Malmgårds Gårdsbutik är öppen året runt från tisdag till söndag.  Välkomna!

  Tilläggsinfo:
  040 168 5271
  Följ Malmgårds Gårdsbutik på facebook! >>

OL PROVNING
BRYGGERIET

product

I framställningen av bryggeriets produkter används inhemskt kornmalt, gårdens eget spannmål och vattenkraft, samt dess egna friska källvatten. Resultatet är ett brett sortiment ofiltrerade, överjästa öl utan tillsatsämnen.


ÅTERFÖRSÄLJARE

product
WEBBUTIK

Vår online butik tjänar varje timme, varje dag. kauppa.malmgard.fi • etusivu_kahvila_small

  VÅRT CAFÉ

  Malmgårds café är beläget mitt i hjärtat av den gamla gårdsmiljön. Förr i tiden bodde koskötaren i denna bostad. Nu är den röda byggnaden med vita knutar, från sekelskiftet, förvandlad till ett café. Målet har varit att skapa en färgglädje för besökaren. Varje rum har sin färg och sin speciella atmosfär.

  Caféet är öppet på beställning för grupper.

 • linna2

  BESÖK MALMGÅRD

  Malmgård är ett privat hem och mottar gäster endast med förhands-beställning från maj till september. På bryggeriet har du möjlighet att smaka på våra produkter samt höra om bryggeriets historia.
  Läs mera om slottsturer och bryggeribesök >>

 • taksvarkkilaput

  VÅR HISTORIA

  Malmgård är en historisk plats med långa traditioner. Malmgård slotts nyrenässans- byggnad är från 1880- talet, men gårdens historia sträcker sig ända till 1600-talet. Alltsedan dess har gården varit i grevliga släkten Creutz ägo. Malmgårds slott är ett privatägt hem.