MALMGÅRD

OLUTMAISTELU
 • dinkel2013

  Malmgård Dinkel

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 4,5 til-%

  Malmgård Dinkel on kullankeltainen olut, joka on valmistettu suomalaisesta ohramaltaasta, Malmgårdin spelttivehnästä ja oman lähteen vedestä. Oluen tuoksu on raikkaan hedelmäinen ja maku on lempeän maltainen. Jälkimaussa voi aistia speltin tuomaa kevyttä ja rapeaa pähkinäisyyttä. Nautitaan noin 10-asteisena.
 KV/SV

  10,5%, 25 EBU, 18 EBC

 • blondale2013

  Malmgård Blond Ale

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 4,2 til-%

  Malmgård Blond Ale on vaalea, runsaan hedelmäinen pintahiivaolut. Sen miellyttävän pehmeä runko syntyy oman pellon maalaisvehnästä, kotimaisesta ohramaltaasta ja lähdevedestä. Omaleimainen, sitrusmaista hedelmäisyyttä henkivä tuoksu saadaan aikaan neljän eri humalalajikkeen ja belgialaisen hiivakannan yhdistelmällä. Tuloksena on monivivahteinen janonsammuttaja, joka on parhaimmillaan 6 – 8 asteisena nautittuna.

  KV/SV 10,0%, 20 EBU, 10 EBC

 • belge2013

  Malmgård Belge

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 8,0 til-%

  Malmgård Belge on kuparinvärinen, belgialaistyylinen vahva ale. Sen valmistuksessa käytetty belgialainen erikoishiiva antaa oluelle runsaan hedelmäisen ja mausteisen flavorin, jota täydentävät Malmgårdin raikas lähdevesi sekä kotimaisen ohramaltaan tuottama lempeä maltaisuus. Malmgård Belge on parhaimmillaan noin 10-asteisena nautittuna.

  KV/SV 18,5%, 28 EBU, 30 EBC

 • malmgard_emmerIPA_2015

  Malmgård Emmer IPA

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 6,2 til-%

  Malmgård Emmer IPA on suodattamaton vaalea India Pale Ale. Tuoksussa trooppisia hedelmiä ja havumetsää. Maussa emmervehnän pehmeyttä ja napakka humalan katkeruus.

  KV/SV 14.0%, 77 EBU, 13 EBC

 • malmgard_emmerTripel_2015

  Malmgård Emmer Tripel

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 8,3 til-%

  Emmer Tripel on kullankeltainen suodattamaton Tripel-tyylinen olut. Maussa Emmervehnän tuomaa täyteläisyyttä. Vahva, mausteisen hedelmäinen ja lämmittävä makuelämys.

  KV/SV 18,5%, 33 EBU, 13 EBC

Panimon tuotteet valmistetaan käsityönä 2.000 litran erissä. Malmgårdin puhdas lähdevesi, laadukas kotimainen ohramallas, oman pellon vilja sekä tarkoin valikoidut humalalajikkeet luovat tuotteidemme perustan.

Kaikki oluemme ovat lisäaineettomia, suodattamattomia pintahiivaoluita (ns. ale). Valikoimassa on kaksi tuoteperhettä: Malmgård-tuotteissa keskeisessä roolissa on oman pellon vilja, kun taas Huvila-perheen kantavana teemana on rohkeammat ja voimakkaammat makuelämykset. Laajasta tuotepaletista löydät vaihtoehtoja moneen makuun ja tilanteeseen: janonsammuttajaksi, ruokien seuraan tai sellaisenaan nautittavaksi. Hyvässä seurassa tietenkin.

Jakeluverkostomme kattaa koko Suomen ja ulottuu myös Tallinnaan. Tuotteita löytyy varmimmin isojen markettien oluthyllystä sekä laadukkaaseen olutvalikoimaan panostavista ravintoloista. Myös monet luomu- ja lähituotteisiin erikoistuneet myymälät myyvät tuotteitamme.

Seuraa Malmgårdin Panimoa facebookissaSeuraa Malmgårdin Panimoa facebookissa >>

 

 

HUVILA

 • huvila_brownale2013

  HUVILA Brown Ale

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 4,6 til-%

  Huvila Brown Ale on mahonginruskea, maltillisesti humaloitu janonsammuttja. Sen maltainen, hieman keksimäinen maku sekä pitkä ja vivahteikas jälkimaku pääsevät parhaiten oikeuksiinsa noin 10 asteisena nautittuna.

  Alc. 4,6% / SV 11,0% / 35 EBU / 60 EBC

 • huvila_paleale2013

  HUVILA Pale Ale

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 4,2 til-%

  Huvila Pale Ale on kullankeltainen, raikkaan hedelmäinen ja voimakkaasti humaloitu olut. Sen valmistuksessa käytetyt amerikkalaiset humalalajikkeet antavat oluelle sitrusmaista humalan aromia sekä pitkän ja miellyttävän katkeran jälkimaun. Huvila Pale Ale on parhaimmillaan noin 8 – 10-asteisena nautittuna.

  KV/SV 10,3%, 45 EBU, 14 EBC

 • huvila_esb2013

  HUVILA E.S.B

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 5,2 til-%

  Huvila E.S.B. on tumma ja vahva brittiläistyylinen Extra Special Bitter. Sen tukevan maltaisen maun kruunaa Golding-humala lajikkeiden tuoma aromi ja katkeruus. Huvila E.S.B. on parhaimmillaan noin 8 – 10-asteisena nautittuna.

  KV/SV 13,0%, 48 EBU, 45 EBC

 • huvila_arcticale2013

  HUVILA Arctic Circle Ale

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 7,3 til-%

  Arctic Circle Ale on tummanruskea ja tukevan maltainen olut, jonka valmistuksessa käytetään tuoreita katajanoksia sekä ruismallasta. Tuloksena syntyy täyteläinen, pehmeän katajainen ja monivivahteinen olut. Arctic Circle Ale on parhaimmillaan noin 8 – 10-asteisena nautittuna.

  KV/SV 18,5%, 60 EBU, 80 EBC

 • huvila_xporter2013

  HUVILA X-Porter

  Suodattamaton olut, alkoholipitoisuus 7,0 til-%

  Mustan Huvila X-Porterin valmistusprosessissa on käytetty reilusti paahdettuja maltaita. Runsas, pehmeä ja suklainen maku muuttuu loppua kohden miellyttävän katkeraksi ja kuivan paahteiseksi nautinnoksi. Huvila X-Porter on parhaimmillaan noin 8 – 10-asteisena nautittuna.

  KV/SV 17,5%, 50 EBU, 250 EBC

 • huvila_omenasiideri2013

  HUVILA Omena Siideri

  Suodattamaton puolikuiva täysomenasiideri, alkoholipitoisuus 4,7 til-%

  Huvila Omenasiideri on pehmeän omenainen, raikas ja täyteläinen omenasiideri. Se on käytetty täysomenamehusta – sokeria on lisätty vain makeutukseen. Tämän ansiosta Huvila Omenasiideri maistuu luonnollisen omenaiselta, ilman keinotekoisia aromiaineita.
  Huvila Omenasiideri on parhaimmillaan noin 6 – 8 asteisena nautittuna.